vineri, 1 februarie 2013

Supliment alimentar.

Pe toata perioada iernii am dat porumbeilor odata pe saptamana un supliment alimentar format din iaurt, morcov, ceapa, usturoi, patrunjel, ardei rosu pisat si piper. Toate ingredientele le-am pasat in iaurt cu un mixer si apoi le dau pe boabe. Atasez o serie de fotografii si un filmulet pentru detalii.
Eu le dau mancare porumbeilor odata pe zi in tavi. Sunt invatati sa manance repede tot ce e in tava si nu am probleme in ai invata sa manance diverse alimente noi.

12 comentarii:

  1. Interesant... puteti preciza proportiile amestecului?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iaurt 250 grame, 2 cepe mijlocii, 7-8 catei de usturoi, 4 morcovi, o mana de patrunjel, o lingurita rasa de piper si o lingurita rasa de praf de ardei rosu. toate astea pasate asa crude. apoi iau cu lingura cate 6 linguri cu varf asa si le amestec cu boabele care le dau la 30 de porumbei. mie cantitatea asta facuta aici imi ajunge sa dau odata la toti porumbeii mei, sunt 120 de toti.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. cu placere. iti recomand sa citesti despre fiecare ingredient in parte.

      Ștergere
  3. Sotia imi spune ca are o reteta aproape identica, doar in locul morcovului este trecuta carnea :) . Asa ca reteta asta a dvs. am sa o testez intai pe o felie de paine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum doriti. reteta este impotriva tricomonozei si impotriva mai multor lucruri.

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te rog pt a 3-a oara , sterge mesajele mele, nu doresc sa ramana pe blog... daca am scris am dat cu parerea asa cum am spus ca am vazut ca esti pasionat... daca nu le stergi PAAAAAAA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pot trimite si mesaje private. Comentariile sunt comentarii si mesajele mesaje!!!

      Ștergere


Large Visitor Globe